Bodyform

De meest populaire training op het programma. Een vormende, krachtige en goed te volgen training voor billen, benen, buik en bovenlichaam met gebruik van lichte gewichtjes maar zonder loop- en springoefeningen. Alle probleemzones worden getraind en je bereikt een optimaal resultaat voor je figuur. Een aanrader om mee te beginnen.

Bokszak training
Een nieuwe training op het programma. In deze conditietraining ga je tot het uiterste. Dit is het nieuwe trainen waarbij allerlei oefeningen uit de vechtsporten zoals kicks, push-up, punches in een snel tempo volgen. Onder leiding van onze motiverende en enthousiaste instructeurs ga je over je grenzen heen.

Boot Camp

Bootcamp is onze nieuwe outdoortraining. Je loopt,rent en doet oefeningen voor alle spiergroepen in de frisse buitenlucht. Samenwerken in teamverband, met en tegen elkaar strijden op je eigen niveau. Je maakt gebruik van allerlei attributen zoals sandbags, bodybars, runningladder en vooral je eigen spirit en lichaam.

Deze traing is zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar afwisseling in hun training. Uitermate geschikt voor hardlopers, wielrenners en andere duursporten. Voor beginners wordt binnenkort een speciale groep opgestart. Ook voor de teens en kids komen speciale bootcampuren op het rooster.

Club Power

Wat is Club Power?
Club Power is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op Club Power. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt.

Voor wie is Club Power?
Club Power is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Club Power zal je blijven motiveren om iedere week er tegen aan te gaan. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Club Power binnen handbereik. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud. Fitness oefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografieën is de basis van CLUB POWER.

Core Circuit

Een smallgrouptraining waar binnen drie kwartier je core volgens de nieuwste trainingsinzichten wordt gevormd. In drie rondes wordt een aantal stations afgewerkt. Je traint kort en intensief alle spiergroepen. Een strakke buik is zo voor iedereen te bereiken. Al na een korte tijd worden je buik- en rugspieren sterker en krijgt je lichaam de beste vorm.

In deze training maken we gebruik van zandzakken, bokszak, medicinballen etc. De training daagt iedereen uit om op je eigen niveau het optimale resultaat te behalen. Voor bijvoorbeeld mountainbikers en wielrenners is Core Circuit een bijzonder goede aanvulling om nog beter op de weg te presteren.

Crossbox Kids & Teens

Onder leiding van een enthousiaste instructeur wordt de conditie en kracht van onze jeugdleden opgebouwd. Een supertraining in de crossbox waarin spelenderwijs met en tegen elkaar allerlei leuke oefeningen worden gedaan. Touwtrekken, hardlopen, krachtoefeningen etc zullen op het programma staan. Het uur vliegt voorbij en je wordt superfit.

Hiit

High intensity interval training verhoogt het metabolisme, stimuleert de groeihormoonproductie, vergroot het uithoudingsvermogen en je spierkracht.

Kids Streetdance/HipHop

Een streetdance/HipHop les voor de jongste dansers van ongeveer 6 t/m 9 jaar. De kids leren op een leuke en speelse manier alle basisvaardigheden.

Na een vaste periode laten de kids hun nieuw geleerde choreo zien aan papa, mama en de hele familie. Oftewel Showtime!

Pilates

Pilates is een unieke trainingsvorm en helemaal van nu: ontstressen en onthaasten. Maar tegelijkertijd is het ook een zeer functionele training. Een training met de mat op de grond zonder schoenen. Het is perfect voor het omgaan met en het voorkomen van rugklachten en versterken van je spieren.

Veel aandacht wordt besteed aan de basis van je lichaam: de buikspieren. De training is zeer goed ontvangen binnen onze sportclub en kan nu al een klassieker genoemd worden.

Power Yoga

Power (Ashtanga) Yoga
De Ashtanga aanpak bestaat uit energetische asanas gelinkt aan de ademhaling in een "bewegende meditatie". Deze vorm van yoga staat ook wel bekend als 'aerobic' of 'power' yoga, Ashtanga maakt gebruik van zonnegroeten om hitte en ontgifting in het lichaam te bewerkstelligen.

Het is een krachtige, dynamische stijl waarin ademhaling gekoppeld wordt aan beweging door sequentie houdingen die hitte opbouwen waarmee bewustzijn en meditatieve flow tot stand komen. Vinyasa betekent vloeien, wakker blijven of verbonden blijven met de circulaire basis van dingen. Deze lessen kunnen langzaam, sterk, en meditatief of soms erg uitdagend met een hogere snelheid.

In een power les wordt aandacht besteed aan uitlijning, lang vasthouden en werken met je core (buikspieren, kracht en focus).

Spinning

Een geweldige cardiotraining zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Een ± 55 minuten durende fietstraining op stimulerende muziek in een geweldige entourage. Wij hebben de allernieuwste spinningfietsen van het merk Schwinn. In de nieuwe sfeervolle spinningzaal kan je perfect aan je conditie en vetverbranding werken. Staande klim, zittende klim, versnellingen en sprintjes maken dit tot een zeer afwisselende en effectieve training. Iedere deelnemer kan tijdens deze les op zijn/haar eigen niveau trainen. Neem een handdoek en een bidon mee en join us for a ride!

Klik hier voor een sfeerimpressie

Stay Fit

Een zeer gevarieerde groepsles, speciaal voor de ouderen en wat minder mobielen. Een aangepaste training waarbij het tempo en de intensiteit een stukje lager liggen waardoor het toegangelijk is voor iedereen die de andere lessen om wat voor reden dan ook niet goed kunnen volgen. Ook zeer geschikt om na een periode van bijvoorbeeld een blessure weer conditie en kracht op te bouwen.

Stay Fit Circuit

Een stay Fit les in circuitvorm maar dan in de fitnessruimte. Met gebruikname van de fitnessapparatuur wordt een circuit opgezet om weer kracht en conditie op te bouwen. De leeftijd van de deelnemers ligt wat hoger maar ook hier kunnen uiteraard ook diegene meedoen die op een lager tempo en intensiteit willen sporten.

Streetdance/HipHop

Een coole HipHop les waarin je de nieuwste moves leert. Een top les met een geweldige flow. Je leert de nieuwste choreo’s op lyrical HipHop, Fast HipHop, Streetjazz etc. De leeftijdsgroepen zijn van ongeveer 6 t/m 8 jaar, 9 t/m 11 jaar en 12 jaar en ouder.

Klik hier voor een filmpje om te zien wat je bij ons kunt leren

Yoga/Pilates

De naam zegt het al. Een combinatieles van Yoga en Pilates. Nieuw op het rooster op de woensdagmorgen 10.00 uur.

Zumba

Zumba Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek. Zumba kent geen moeilijke choregrafie en is heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Je doet op je eigen niveau mee en volgt zo toch de hele workout.Bijkomend voordeel is dat Zumba goed kan helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Maar Zumba is vooral leuk, makkelijk en effectief.

Elke les is een feestje. Je hoeft niet te kunnen dansen of goed gecoördineerd te zijn om Zumba te doen. De vrolijke muziek werkt aanstekelijk. het is makkelijk te volgen. Zumba is voor alle leeftijden en alle fitness niveau's toegankelijk.