Over Happy Sports

Monique Lubbers begon in 1992 aan de Wilhelminastraat in Emmen onder de naam "Aerobicstudio Monique Lubbers", met het concept "voor de vrouw". Na de verhuizing in 2002 naar de huidige locatie is de naam veranderd in "Happy Sports". Wij bieden nu lessen aan voor het hele gezin.

Happy Sports is een sfeervolle en gezellige sportclub in het centrum van Emmen. Het aanbod bestaat uit alle soorten groepslessen zoals sculp-, dans-, body & mindtrainingen en uiteraard spinning. Daarnaast bieden wij ook fitness aan. Binnen het ‘Hampshire Hotel Emmen’ zijn wij een zelfstandige sportclub met drie zalen voor de groepslessen en een aparte fitnessruimte.

Onze instructeurs zijn allemaal professionals uit de fitness- en aerobicbranche en geven op een verantwoorde, doelgerichte en vooral gezellige wijze les. Regelmatig gaan onze instructeurs naar cursussen en workshops zodat ze altijd up to date blijven met alle trends op fitnessgebied en groepslessen.

Onze doelgroepen zijn sporters van alle leeftijden en van de beginnende sporter tot de fanatieke doorgewinterde atleten. Iedereen kan in een ontspannen sfeer op eigen niveau de lessen volgen. Er is voor elk wat wils.

Wij bieden een zeer uitgebreid rooster aan en zijn 7 dagen per week geopend. U kunt zonder opgave vooraf aan onze lessen deelnemen. Kijkt u rustig verder naar al onze mogelijkheden. U bent van harte welkom voor nadere informatie en uiteraard een gratis probeerles.